fbpx
Bel ons direct op: +32 (0) 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

Wellnessarrangement (ruim 3 uur) inclusief floaten

 
Magnesium Vitaal-wellnessarrangement (3 uur) bij Float & Halo Zentrum Kempen. Dit is inclusief lichaamspakking, andullatietherapie, floaten, halotherapie en meer

Wellnessarrangement (ruim 3 uur) inclusief floaten

 
Magnesium Vitaal-wellnessarrangement (3 uur) bij Float & Halo Zentrum Kempen. Dit is inclusief lichaamspakking, andullatietherapie, floaten, halotherapie en meer
 € 173,65    € 79,75
Korting: 54%

Highlights

Grote kleine letters

Heerlijk Magnesium Vitaal-wellnessarrangement van ruim 3 uur bij Float & Halo Zentrum Kempen

Zie hier de inhoud van de deal

Geniet van een magnesium gezicht-hand-voetbehandeling en lichaamspakking met andullatietherapie, halotherapie én floaten

Inclusief flesje water

Gebruik van badjas, handdoeken en badproducten inbegrepen! I.v.m. Corona mogen wij tijdelijk géén haardrogers ter beschikking stellen.

Bij andullatietherapie ontspan je op een innovatief massagematras, waarbij gebruik wordt gemaakt van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte

Magnesium ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en heeft een rustgevend effect op lichaam en geest

Eventueel ook duobehandelingen mogelijk. Kom gezellig samen met een vriend of vriendin! (koop dan 2 vouchers)

Ook geldig op zaterdag
Extra: schaf een wellnessbroekje (m/v) aan voor eenmalig gebruik voor €1,25

Geldig vanaf 2 september t/m dinsdag 30 november 2021

Reserveren:

Zorg dat je 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig bent

Lees meer

Maak kennis met ons Float & Halo Zentrum Kempen aan de rand van Turnhout. In deze oase van ontspanning geniet jij 3 uur lang van een heerlijk Magnesium Vitaal-wellnessarrangement. Dit is inclusief floaten, halotherapie en meer. De magnesium-sportgel is een nieuw product speciaal ontwikkeld voor verlichting van pijn, kramp en stijve spieren. Dit arrangement is dus zeer geschikt voor zowel sporters als mensen met pijnklachten, artrose, reuma en fibromyalgie.

Bij nagenoeg elke behandeling in het arrangement wordt gebruikgemaakt van magnesium. Ook geniet je van een flesje mineraalwater en mag je gebruikmaken van de douche, badjassen, handdoeken en badproducten. Kom heerlijk genieten! Jij voelt je nadien helemaal vitaal! I.v.m. Corona mogen wij tijdelijk géén haardrogers ter beschikking stellen. Kom heerlijk genieten!

Magnesium Vitaal-wellnessarrangement

Magnesium-lichaamspakking + andullatietherapie (45 minuten)

Je krijgt een verkwikkende lichaamspakking met magnesiumsportgel verrijkt met etherische rozemarijnolie. De sportgel wordt met lichte masserende bewegingen over je hele lichaam aangebracht, waarna de magnesium enkele minuten goed kan intrekken. Daarna start de andullatiesessie. Hierbij kom je helemaal tot rust op een massagematras met infrarode warmte en mechanische lichaamsvibratie. Jij voelt je weer als herboren!

Magnesium gezicht-hand-voetbehandeling (15 minuten)

Tijdens deze behandeling wordt aloë vera-magnesiumgel op het gezicht aangebracht. Op jouw handen en voeten wordt een pakking aangebracht met magnesiumsportgel.

Floaten (60 minuten)

In een floatruimte drijf je 60 minuten lang zoals in de Dode Zee in een bad gevuld met ruim 450 kg Epsomzout (magnesiumzout). De temperatuur van het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor jij de unieke ervaring van gewichtloosheid beleeft. In de floatruimte worden storende prikkels zoals geluid, licht en temperatuur buitengesloten. Je komt dus zowel lichamelijk als geestelijk volledig tot rust. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Halotherapie-sessie (50 minuten)

Tijdens de halotherapie-sessie van 50 minuten neem je plaats in een zoutkamer waar je in alle rust kunt ontspannen. Het zout heeft een helende en reinigende werking op het lichaam en kan verlichting bieden bij huid- en longaandoeningen. Door het zout neemt je longcapaciteit toe en stijgt het zuurstofgehalte in je bloed. Ideaal voor snel herstel na inspanning en tegelijkertijd helend voor je huid. Tijdens deze sessie kun je uitleg krijgen over de werking en toepassing van de verschillende magnesiumproducten en kun je ze zelf ook testen.

Beschikbaarheid
Verzenden* Koop eerst uw kortingsbon via de 'koop nu'-knop. Wil je langskomen op een specifieke datum? Selecteer hierboven de datum en reserveer dan. (Weet je nog niet wanneer je wilt reserveren? Geen zorgen: koop dan via de 'koop nu'-knop én reserveer later)

Float & Halo ZENTRUM Kempen

Openingstijden:

Maandag

maandag - 10.00 uur tot 18.00 uur

Dinsdag

dinsdag - 10.00 uur tot 18.00 uur

Woensdag

woensdag - 10.00 uur tot 13.00 uur

Donderdag

donderdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag

vrijdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag

zaterdag - 10.00 tot 18.00

Zondag gesloten

zondag gesloten
Voor ultieme relaxatie ben je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen aan het juiste adres. Hier staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning hoog in het vaandel. Een bezoek aan dit ontspanningscentrum is een pure weldaad voor de inwendige mens!

Hier kun je terecht voor diverse verwennende behandelingen zoals halotherapie, andullatietherapie, diverse magnesiumbehandelingen en massages. Ook kun je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen floaten. In een privéruimte kun je drijven in een warm magnesiumzoutbad. Dit heeft een ontspannend effect op de spieren en vermindert stress. Lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Je bent van harte welkom bij Float & Halo ZENTRUM Kempen!

Ja, ik wil deze wellness aanbieding...

Copyright 2021 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved