Bel ons direct op: +32 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

Wellness ZEN-Tour

Wellness ZEN-Tour dit is in één dagdeel kennismaken met Floaten, Halotherapie, Andullatietherapie en een massage van 30 minuten naar keuze bij ons Float & Halo Zentrum Kempen
 €152,50       €120,-

Highlights

Grote kleine letters

ZEN-Tour is in één dagdeel floaten, halotherapie, andullatietherapie en een massage van 30 minuten naar keuze bij Float & Halo ZENTRUM Kempen

Zie hier de inhoud van de deal

Geniet van het floaten, halotherapie, andullatietherapie en een massage van 30 minute naar keuze

Inclusief flesje water

Gebruik van badjas, handdoeken en badproducten inbegrepen!

Halotherapie onderga je in een zoutkamer waarin je in alle rust kunt ontspannen en herstellen. Halotherapie in een zoutkamer biedt verlichting & herstel voor huid en long aandoeningen

Magnesium ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en heeft een rustgevend effect op lichaam en geest

Bij andullatietherapie ontspan je op een innovatief massagematras, waarbij gebruik wordt gemaakt van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte

Eventueel ook duobehandelingen mogelijk. Kom gezellig samen met een vriend of vriendin! (koop dan 2 vouchers)

Ook geldig op zaterdag
Extra: schaf een wellnessbroekje (m/v) aan voor eenmalig gebruik voor €1,25

Geldig 1 jaar na aankoop

Reserveren:

Zorg dat je 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig bent

Lees meer

Maak kennis met ons Float & Halo Zentrum Kempen aan de rand van Turnhout. In deze oase van ontspanning geniet jij 1 uur en 50 minuten lang van een heerlijk wellness arrangement. Dit is inclusief floaten en halotherapie. Ook geniet je van een flesje mineraalwater en mag je gebruikmaken van de douche, badjassen, handdoeken en badproducten. Kom heerlijk genieten! Jij voelt je nadien helemaal vitaal!
Kom heerlijk genieten!

Wellness ZEN-Tour

Floaten (60 minuten)

In een floatruimte drijf je 60 minuten lang zoals in de Dode Zee in een bad gevuld met ruim 450 kg Epsomzout (magnesiumzout). De temperatuur van het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor jij de unieke ervaring van gewichtloosheid beleeft. In de floatruimte worden storende prikkels zoals geluid, licht en temperatuur buitengesloten. Je komt dus zowel lichamelijk als geestelijk volledig tot rust. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Halotherapie-sessie (50 minuten)

Tijdens de halotherapie-sessie van 50 minuten neem je plaats in een zoutkamer waar je in alle rust kunt ontspannen. Het zout heeft een helende en reinigende werking op het lichaam en kan verlichting bieden bij huid- en longaandoeningen. Door het zout neemt je longcapaciteit toe en stijgt het zuurstofgehalte in je bloed. Ideaal voor snel herstel na inspanning en tegelijkertijd helend voor je huid. Tijdens deze sessie kun je uitleg krijgen over de werking en toepassing van de verschillende magnesiumproducten en kun je ze zelf ook testen.

Andullatietherapie-sessie (30 minuten)

Zowel eenvoudige als complexe aandoeningen veroorzaken klachten die uw levenskwaliteit sterk kunnen verminderen. Te denken valt aan verminderde mobiliteit, vermoeidheid, verstoorde nachtrust, nek en/of rugklachten. Door middel van andullatietherapie kan een breed scala aan pijnklachten worden verlicht en veelal zelfs worden verholpen!
Het kan aandoeningen als reuma, fibromyalgie en artrose niet genezen maar het helpt wel om de gevolgen hiervan, en dan met name de verschillende pijnklachten, dragelijker te maken!

Massage (30 minuten)

Ontspanningsmassage - Met deze rustgevende massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spieren worden soepel en het zorgt ervoor dat u zich lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt. Hiermee wordt u ideaal voorbereid op de diepste en meest effectieve manier van ontspannen, Floaten!!

Sportmassage - De sportmassage kan vergeleken worden met de klassieke "ontspanningsmassage". Echter is deze vorm van massage een stuk steviger en meer gericht op het oplossen van problemen in bepaalde gebieden. Meer prestatiegericht en heerlijk voor de persoon die baat heeft bij een behoorlijk stevige massage. Een sportmassage sluit het best aan op uw Floatsessie.

Stoelmassage - De stoelmassage is een drukpuntmassage van 20 minuten, waarbij het hoofd, de nek, schouders, armen, handen, rug en heupen behandeld worden. Stoelmassages zijn zeer effectief bij werk-gerelateerde klachten zoals RSI, burn-out en stress. Preventief of curatief, in beide gevallen ervaart u een verbeterde bloedsomloop, meer energie en een ontspannen gevoel na afloop. Voor de beste resultaten worden stoelmassages na afloop van een Floatsessie gegeven.

Zwangerschapsmassage - Het Float & Halo ZENTRUM Kempen is een waar toevluchtsoord voor zwangere vrouwen. Zeker als u het Floaten combineert met een zwangerschapsmassage. Hiervoor kunt u bij ons terecht op een speciaal ontworpen zwangerschapsmassagetafel.

In de tweede fase van de zwangerschap verandert uw lichaam sterk. Dit gaat veelal gepaard met rugpijn, kramp in de benen, opgezwollen voeten, nekkrampen, rekpijnen en slapeloosheid. Onze zachte massagetechnieken kunnen zorgen voor de gewenste verlichting. Ook tijdens de laatste fase van de zwangerschap zijn deze momenten van ontspanning onmisbaar.

Deze vorm van massage is speciaal voor u en uw ongeboren kind en zorgt voor een ontspannen gevoel van ‘samenzijn’. Ideaal voorafgaand aan het Floaten!

Beschikbaarheid
Verzenden* Koop eerst uw kortingsbon via de 'koop nu'-knop. Wil je langskomen op een specifieke datum? Selecteer hierboven de datum en reserveer dan. (Weet je nog niet wanneer je wilt reserveren? Geen zorgen: koop dan via de 'koop nu'-knop én reserveer later)

Float & Halo ZENTRUM Kempen

Openingstijden:

Maandag

maandag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Dinsdag

dinsdag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Woensdag

woensdag - 10.00 uur tot 13.00 uur

Donderdag

donderdag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Vrijdag

vrijdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag

zaterdag - 10.00 tot 18.30

Zondag gesloten

zondag gesloten
Voor ultieme relaxatie ben je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen aan het juiste adres. Hier staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning hoog in het vaandel. Een bezoek aan dit ontspanningscentrum is een pure weldaad voor de inwendige mens!

Hier kun je terecht voor diverse verwennende behandelingen zoals halotherapie, andullatietherapie, diverse magnesiumbehandelingen en massages. Ook kun je bij ons Float & Halo ZENTRUM Kempen floaten. In een privéruimte kun je drijven in een warm magnesium zoutbad. Dit heeft een ontspannend effect op de spieren en vermindert stress. Lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Je bent van harte welkom bij Float & Halo ZENTRUM Kempen!

Ja, ik wil deze wellness aanbieding...

Copyright 2023 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved