fbpx
Bel ons direct op: +32 (0) 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

Wellness Arrangement Hotstonemassage en Single Float

Wellness Arrangement Hotstonemassage en Single Float - dit is 60 minuten Hotstonemassage en 60 minuten Floaten bij ons Float & Halo Zentrum Kempen. 22% Korting op dit Wellness Arrangement.
 €142,50       €110,-
Korting:
22% Wellness Arrangement
hotstone-float

Highlights

Grote kleine letters

Dit is 60 minuten Hotstonemassage en 60 minuten Floaten bij ons Float & Halo Zentrum Kempen

Zie hier de inhoud van de deal

Geniet van het floaten en van een hotstonemassage van 60 minuten

Inclusief flesje water

Gebruik van badjas, handdoeken en badproducten inbegrepen! I.v.m. Corona mogen wij tijdelijk géén haardrogers ter beschikking stellen.

Tijdens het floaten drijft u op een laag speciaal zout water (Epsomzout) van zo’n 30 cm, in een daarvoor speciaal ontwikkelende privé floatroom.

Hotstonemassage vindt plaats in een privékamer waar de warme stenen al klaarliggen en waar u plaats mag nemen op een behandeltafel.

Kom eventueel gezellig samen met een vriend of vriendin! (koop dan 2 vouchers)

Ook geldig op zaterdag
Extra: schaf een wellnessbroekje (m/v) aan voor eenmalig gebruik voor €1,25

Geldig vanaf 1 april tot woensdag 31 augustus 2022

Reserveren:

Zorg dat je 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig bent

Lees meer

Maak kennis met ons Float & Halo Zentrum Kempen aan de rand van Turnhout. In deze oase van ontspanning geniet jij 2 uur en 30 minuten lang van een heerlijk wellness arrangement. Dit is inclusief floaten en hotstonemassage.

Ook geniet je van een flesje mineraalwater en mag je gebruikmaken van de douche, badjassen, handdoeken en badproducten. Kom heerlijk genieten! Jij voelt je nadien helemaal vitaal! I.v.m. Corona mogen wij tijdelijk géén haardrogers ter beschikking stellen. Kom heerlijk genieten!

Wellness Hotstonemassage en Single Float

Floaten (60 minuten)

In een floatruimte drijf je 60 minuten lang zoals in de Dode Zee in een bad gevuld met ruim 450 kg Epsomzout (magnesiumzout). De temperatuur van het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor jij de unieke ervaring van gewichtloosheid beleeft. In de floatruimte worden storende prikkels zoals geluid, licht en temperatuur buitengesloten. Je komt dus zowel lichamelijk als geestelijk volledig tot rust. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Hotstonemassage (60 minuten)

Hotstonemassage - Met deze massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spieren worden soepel en het zorgt ervoor dat u zich lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt. Hiermee wordt u ideaal voorbereid op de diepste en meest effectieve manier van ontspannen.

Beschikbaarheid
Verzenden* Koop eerst uw kortingsbon via de 'koop nu'-knop. Wil je langskomen op een specifieke datum? Selecteer hierboven de datum en reserveer dan. (Weet je nog niet wanneer je wilt reserveren? Geen zorgen: koop dan via de 'koop nu'-knop én reserveer later)

Float & Halo ZENTRUM Kempen

Openingstijden:

Maandag

maandag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Dinsdag

dinsdag - 10.00 uur tot 18.00 uur

Woensdag

woensdag - 10.00 uur tot 13.00 uur

Donderdag

donderdag - 10.00 uur tot 18.00 uur

Vrijdag

vrijdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag

zaterdag - 10.00 tot 18.00

Zondag gesloten

zondag gesloten
Voor ultieme relaxatie ben je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen aan het juiste adres. Hier staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning hoog in het vaandel. Een bezoek aan dit ontspanningscentrum is een pure weldaad voor de inwendige mens!

Hier kun je terecht voor diverse verwennende behandelingen zoals halotherapie, andullatietherapie, diverse magnesiumbehandelingen en massages. Ook kun je bij ons Float & Halo ZENTRUM Kempen floaten. In een privéruimte kun je drijven in een warm magnesium zoutbad. Dit heeft een ontspannend effect op de spieren en vermindert stress. Lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Je bent van harte welkom bij Float & Halo ZENTRUM Kempen!

Ja, ik wil deze wellness aanbieding...

Copyright 2022 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved