Bel ons direct op: +32 (0) 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

Wellness Arrangement (1,5 uur) 1 uur Floaten en 30 minuten Andullatietherapie.

Wellness Arrangement bij Float & Halo ZENTRUM Kempen: Dit is een Single Float sessie met 10% korting en met GRATIS Andullatietherapie.
 € 67,50     € 45,00

TIJD RESTEREND:

Highlights

Grote kleine letters

Heerlijk Single Float van 1 uur en Andullatietherapie van 30 minuten
bij Float & Halo ZENTRUM Kempen

Zie hier de inhoud van de deal

Geniet van het floaten
Inclusief flesje water

Gebruik van badjas, handdoeken en badproducten inbegrepen! I.v.m. Corona mogen wij tijdelijk géén haardrogers ter beschikking stellen.

Eventueel ook duobehandelingen mogelijk: kom gezellig samen met een vriend of vriendin! (koop dan 2 vouchers)

Ook geldig op zaterdag

Geldig vanaf 9 juni t/m zaterdag 31 juli 2021

Reserveren:

Zorg dat je 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig bent

Lees meer

Maak kennis met Float & Halo Zentrum Kempen aan de rand van Turnhout. In deze oase van ontspanning geniet jij 1,5 uur lang van het Wellness Arrangement (Single Float  van 1 uur en een GRATIS Andullatietherapie van 30 minuten) én mag je gebruikmaken van de douche, badjassen, handdoeken, badproducten en haardroger. I.v.m. Corona mogen wij tijdelijk géén haardrogers ter beschikking stellen. Kom heerlijk genieten!

Single Float (1 uur)

Floaten (60 minuten)

In een floatruimte drijf je 60 minuten lang zoals in de Dode Zee in een bad gevuld met ruim 450 kg Epsomzout (magnesiumzout). De temperatuur van het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor jij de unieke ervaring van gewichtloosheid beleeft. In de floatruimte worden storende prikkels zoals geluid, licht en temperatuur buitengesloten. Je komt dus zowel lichamelijk als geestelijk volledig tot rust. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Andullatietherapie (30 minuten)

Andullatietherapie doe je op een Andumedic bed. Deze geeft een combinatie van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een matras waarbij verschillende zones van het lichaam afzonderlijk kunnen worden behandeld. Het resultaat is een betere doorbloeding van weefsel, grotere ontspanning, vermindering van pijn en meer energie!

Beschikbaarheid
Verzenden* Koop eerst uw kortingsbon via de 'koop nu'-knop en wil je langskomen op een specifieke datum? Selecteer hierboven de datum en reserveer dan. (Weet je nog niet wanneer je wilt reserveren? Geen zorgen: koop dan via de 'koop nu'-knop én reserveer later)
Voor ultieme relaxatie ben je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen aan het juiste adres. Hier staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning hoog in het vaandel. Een bezoek aan dit ontspanningscentrum is een pure weldaad voor de inwendige mens!

Hier kun je terecht voor diverse verwennende behandelingen zoals halotherapie, andullatietherapie, diverse magnesiumbehandelingen en massages. Ook kun je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen floaten. In een privéruimte kun je drijven in een warm magnesiumzoutbad. Dit heeft een ontspannend effect op de spieren en vermindert stress. Lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Je bent van harte welkom bij Float & Halo ZENTRUM Kempen!

Openingstijden:

Maandag

maandag - 10.00 uur tot 18.00 uur

Dinsdag

dinsdag - 10.00 uur tot 18.00 uur

Woensdag

woensdag - 10.00 uur tot 13.00 uur

Donderdag

donderdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag

vrijdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag

zaterdag - 10.00 tot 18.00

Zondag gesloten

zondag gesloten

Ja, ik wil deze wellness aanbieding...

Copyright 2021 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved
Essential SSL