Bel ons direct op: +32 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

MASSAGE

strepen-e1506972227625

MASSAGE

strepen-e1506972227625

Bij Float & Halo ZENTRUM Kempen worden verschillende massages gegeven.

Het Floaten, de diepste vorm van ontspanning, wordt indien gewenst voorafgegaan door een massage. Deze massage is dan vooral een voorbereiding op het floaten. Door een massage als extra tussenstap op te nemen gaat men al meer ontspannen de floatruimte in en dit zal veelal zorgen voor een snellere ontspanning.

Naast de klassieke ontspanningsmassage wordt er bij Float & Halo ZENTRUM Kempen ook therapeutische massage gegeven, die afhankelijk is van uw klachten of wensen.

Ontspanningsmassage

Met deze rustgevende massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spieren worden soepel en het zorgt ervoor dat u zich lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt. Hiermee wordt u ideaal voorbereid op de diepste en meest effectieve manier van ontspannen, Floaten!!

Sportmassage

De sportmassage kan vergeleken worden met de klassieke "ontspanningsmassage". Echter is deze vorm van massage een stuk steviger en meer gericht op het oplossen van problemen in bepaalde gebieden. Meer prestatiegericht en heerlijk voor de persoon die baat heeft bij een behoorlijk stevige massage. Een sportmassage sluit het best aan op uw Floatsessie.

Stoelmassage

De stoelmassage is een drukpuntmassage van 20 minuten, waarbij het hoofd, de nek, schouders, armen, handen, rug en heupen behandeld worden. Stoelmassages zijn zeer effectief bij werk-gerelateerde klachten zoals RSI, burn-out en stress. Preventief of curatief, in beide gevallen ervaart u een verbeterde bloedsomloop, meer energie en een ontspannen gevoel na afloop. Voor de beste resultaten worden stoelmassages na afloop van een Floatsessie gegeven.

De stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven, zittend op een speciaal hiervoor ontworpen massagestoel.

Voor bedrijven en instellingen in de regio Kempen geeft Float & Halo ZENTRUM Kempen ook stoelmassages op locatie.
Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op via onze contact pagina.

Zwangerschapsmassage

Het Float & Halo ZENTRUM Kempen is een waar toevluchtsoord voor zwangere vrouwen. Zeker als u het Floaten combineert met een zwangerschapsmassage. Hiervoor kunt u bij ons terecht op een speciaal ontworpen zwangerschapsmassagetafel.

In de tweede fase van de zwangerschap verandert uw lichaam sterk. Dit gaat veelal gepaard met rugpijn, kramp in de benen, opgezwollen voeten, nekkrampen, rekpijnen en slapeloosheid. Onze zachte massagetechnieken kunnen zorgen voor de gewenste verlichting. Ook tijdens de laatste fase van de zwangerschap zijn deze momenten van ontspanning onmisbaar.

Deze vorm van massage is speciaal voor u en uw ongeboren kind en zorgt voor een ontspannen gevoel van ‘samenzijn’. Ideaal voorafgaand aan het Floaten!

Contra indicaties

Soms zijn er lichamelijke redenen waarbij een massage niet gegeven mag worden.

Algemene contra-indicaties:

- koorts

- onwelzijn zonder bekende oorzaak

- kwaadaardige tumoren in het te masseren gebied

- trombose

- besmettelijke huidziekten of ontstoken huid (hiervoor is Halotherapie uitermate geschikt)

- hartklachten en hartafwijkingen

Maak uw afspraak direct online »

of bel ons direct op +32 (0) 3 808 1893
Float & Halo Zentrum Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout – relax@floatzentrum.be - +32 (0) 808 1893
Copyright 2023 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved