Bel ons direct op: +32 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

Magnesium verwen-wellnessarrangement incl. floaten

DEZE ACTIE IS HELAAS VOORBIJ!!!

Zomeractie: kom genieten tijdens een ontspannende behandeling!

Boek een Magnesium verwen-wellnessarrangement van ruim 2,5 uur bij ons Float & Halo ZENTRUM Kempen.

Wat ontvang je bij dit arrangement?
✔️ Een magnesium gezicht-hand-voet behandeling
✔️ Andullatietherapie op een massagematras
✔️ Een uur lang floaten
✔️ Halotherapie in de zoutkamer
en meer...
 €144       €79,75
5

Highlights

Grote kleine letters

2
3
4

Magnesium verwen-wellnessarrangement van ruim 2,5 uur bij ons Float & Halo Zentrum Kempen

Zie hier de inhoud van de deal

Inclusief een magnesium-gezicht-hand-voetbehandeling met andullatietherapie, halotherapie én floaten

Inclusief flesje water

Gebruik van handdoeken en badproducten inbegrepen!

Magnesium ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en heeft een rustgevend effect op lichaam en geest

Bij andullatietherapie ontspan je op een innovatief massagematras, waarbij gebruik wordt gemaakt van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte

Eventueel ook duobehandelingen mogelijk. Kom gezellig samen met een vriend of vriendin! (koop dan 2 vouchers)

Ook geldig op zaterdag

Geldig vanaf moment van aankoop t/m 31 oktober 2023

Reserveren:

Zorg dat je 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig bent

Lees meer

Maak kennis met ons Float & Halo Zentrum Kempen aan de rand van Turnhout. In deze oase van ontspanning geniet u ruim 2,5 uur lang van een heerlijk Magnesium verwen-wellnessarrangement inclusief floaten, halotherapie en meer. Magnesium-aloëveragel is een krachtige combinatie van magnesium met aloë vera. Deze twee topingrediënten samen geven een brede geneeskrachtige en helende werking. De combinatie zorgt voor een kalmerende en intensief hydraterende werking. Daarnaast werkt magnesium ook ontspannend. Verzorging en ontspanning in één. Kom heerlijk genieten! Bij nagenoeg elke behandeling in het arrangement wordt gebruikgemaakt van magnesium. Ook geniet u van een flesje mineraalwater en mag u gebruikmaken van de douche, handdoeken en badproducten. Kom heerlijk genieten! U wordt helemaal in de watten gelegd met dit verwenarrangement!

Magnesium Verwen-wellnessarrangement

Magnesium-gezicht-hand-voetbehandeling + andullatietherapie (45 minuten)

U krijgt een heerlijke behandeling met verschillende soorten magnesiumgel. Tijdens deze behandeling wordt magnesium aloë vera-gel op het gezicht aangebracht. Op uw handen en voeten wordt een pakking aangebracht met naar keuze een magnesiumgel of een warme aloë vera lotion. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende toepassingen van deze magnesium producten. Daarna start de andullatiesessie. Hierbij komt u helemaal tot rust op een massagematras met infrarode warmte en mechanische lichaamsvibratie. U voelt zich weer als herboren!

Floaten (60 minuten)

In een floatruimte drijf je 60 minuten lang zoals in de Dode Zee in een bad gevuld met ruim 450 kg Epsomzout (magnesiumzout). De temperatuur van het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor u de unieke ervaring van gewichtloosheid beleeft. In de floatruimte worden storende prikkels zoals geluid, licht en temperatuur buitengesloten. U komt dus zowel lichamelijk als geestelijk volledig tot rust. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Halotherapie-sessie (50 minuten)

Tijdens de halotherapie-sessie van 50 minuten neem u plaats in een zoutkamer waar u in alle rust kunt ontspannen. Het zout heeft een helende en reinigende werking op het lichaam en kan verlichting bieden bij huid- en longaandoeningen. Door het zout neemt uw longcapaciteit toe en stijgt het zuurstofgehalte in uw bloed. Ideaal voor snel herstel na inspanning en tegelijkertijd helend voor uw huid. Tijdens deze sessie kun u uitleg krijgen over alle ervaringen die u tijdens de floatsessie hebt mogen beleven.Verzenden* Koop eerst uw kortingsbon via de 'koop nu'-knop. Wil je langskomen op een specifieke datum? Selecteer hierboven de datum en reserveer dan. (Weet je nog niet wanneer je wilt reserveren? Geen zorgen: koop dan via de 'koop nu'-knop én reserveer later)

Float & Halo ZENTRUM Kempen

Openingstijden:

Maandag

maandag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Dinsdag

dinsdag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Woensdag

woensdag - 10.00 uur tot 13.00 uur

Donderdag

donderdag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Vrijdag

vrijdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag

zaterdag - 10.00 tot 18.30

Zondag gesloten

zondag gesloten
Voor ultieme relaxatie bent u bij Float & Halo ZENTRUM Kempen aan het juiste adres. Hier staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning hoog in het vaandel. Een bezoek aan dit ontspanningscentrum is een pure weldaad voor de inwendige mens! Hier kun u terecht voor diverse verwennende behandelingen zoals halotherapie, andullatietherapie, diverse magnesiumbehandelingen en massages. Ook kan u bij ons Float & Halo ZENTRUM Kempen floaten. In een privéruimte kan u drijven in een warm magnesium zoutbad. Dit heeft een ontspannend effect op de spieren en vermindert stress. Lichaam en geest komen helemaal tot rust. U bent van harte welkom bij ons Float & Halo ZENTRUM Kempen!

Ja, ik wil deze wellness aanbieding...

Copyright 2023 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved