Bel ons direct op: +32 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

Magnesium Top Fit Wellness Arrangement ruim 2 uur inclusief Floaten

Magnesium Top Fit arrangement (2 uur) inclusief lichaamspakking, andullatietherapie, floaten en meer...
€135,00     99,50
Korting:
-26% Top Fit Arrangement

Highlights

Grote kleine letters

Magnesium Top-Fit-wellnessarrangement van ruim 2 uur
Zie hier de inhoud van de deal

Geniet van een magnesium-gezicht-hand-voetbehandeling en lichaamspakking met andullatietherapie en floaten

Inclusief flesje mineraalwater

Magnesium ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en heeft een rustgevend effect op lichaam en geest

Gebruik van badjas, handdoeken en badproducten inbegrepen!

Bij andullatietherapie ontspan je op een innovatief massagematras, waarbij gebruik wordt gemaakt van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte

Kom gezellig samen met een vriend of vriendin! (koop dan 2 vouchers)

Ook geldig op zaterdag
Extra: schaf een wellnessbroekje (m/v) aan voor eenmalig gebruik voor €1,25

Geldig vanaf 7 november t/m dinsdag 31 januari 2023  verlengd t/m dinsdag 28 februari 2023

Reserveren:
Na aankoop kan u online een voorlopige boeking doen
Klik hier!

Zorg dat je 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig bent

Lees meer

Maak kennis met Float & Halo Zentrum Kempen aan de rand van Turnhout. In deze oase van ontspanning geniet jij 3 uur lang van een heerlijk Magnesium Top-Fit-wellness arrangement inclusief floaten, andullatietherapie en meer. Magnesium Aloë Vera Gel is een krachtige combinatie van magnesium met Aloë Vera. Deze twee top ingrediënten samen geven een brede geneeskrachtige en helende werking. De combinatie zorgt voor een kalmerende en intensief hydraterende werking. Daarnaast werkt magnesium ook ontspannend. Verzorging en ontspanning in Float & Halo ZENTRUM Kempen. Bij nagenoeg elke behandeling in het arrangement wordt gebruikgemaakt van magnesium. Ook geniet je van een flesje mineraalwater en mag je gebruikmaken van de douche, badjassen, handdoeken en badproducten. Kom heerlijk genieten! Jij voelt je nadien helemaal Top Fit!

Magnesium Top Fit Wellness Arrangement

Magnesium-lichaamspakking + andullatietherapie (45 minuten)

Je krijgt een verkwikkende lichaamspakking met magnesium aloë vera gel. De gel wordt met lichte masserende bewegingen over je hele lichaam aangebracht, waarna de magnesium enkele minuten goed kan intrekken. Daarna start de andullatiesessie. Hierbij kom je helemaal tot rust op een massagematras met infrarode warmte en mechanische lichaamsvibratie. Jij voelt je weer als herboren!

Magnesium-gezicht-hand-voetbehandeling (15 minuten)

Tijdens deze behandeling wordt aloë vera-magnesiumgel op het gezicht aangebracht. Op jouw handen en voeten wordt een pakking aangebracht met magnesiumgel.

Floaten (60 minuten)

In een floatruimte drijf je 60 minuten lang zoals in de Dode Zee in een bad gevuld met ruim 450 kg Epsomzout (magnesiumzout). De temperatuur van het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur, waardoor jij de unieke ervaring van gewichtloosheid beleeft. In de floatruimte worden storende prikkels zoals geluid, licht en temperatuur buitengesloten. Je komt dus zowel lichamelijk als geestelijk volledig tot rust. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!

Beschikbaarheid
Verzenden* Koop eerst uw kortingsbon via de 'koop nu'-knop en wil je langskomen op een specifieke datum? Selecteer hierboven de datum en reserveer dan. (Weet je nog niet wanneer je wilt reserveren? Geen zorgen: koop dan via de 'koop nu'-knop en reserveer later)

Float & Halo ZENTRUM Kempen

Openingstijden:

Maandag

maandag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Dinsdag

dinsdag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Woensdag

woensdag - 10.00 uur tot 13.00 uur

Donderdag

donderdag - 10.00 uur tot 18.30 uur

Vrijdag

vrijdag - 10.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag

zaterdag - 10.00 tot 18.30

Zondag gesloten

zondag gesloten
Voor ultieme relaxatie ben je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen aan het juiste adres. Hier staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning hoog in het vaandel. Een bezoek aan dit ontspanningscentrum is een pure weldaad voor de inwendige mens! Hier kun je terecht voor diverse verwennende behandelingen zoals halotherapie, andullatietherapie, diverse magnesiumbehandelingen en massages. Ook kun je bij Float & Halo ZENTRUM Kempen floaten. In een privéruimte kun je drijven in een warm magnesiumzoutbad. Dit heeft een ontspannend effect op de spieren en vermindert stress. Lichaam en geest komen helemaal tot rust. Je bent van harte welkom bij Float & Halo ZENTRUM Kempen!

Ja, ik wil deze Wellness-arrangement aanbieding...

Copyright 2023 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved