Bel ons direct op: +32 3 808 1893 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - Zevendonkplein 4 - 2300 Turnhout

Magnesium Aloë Vera Gel

strepen-e1506972227625

Magnesium Aloë Vera Gel

strepen-e1506972227625

Voor de gevoelige huid

Voor de gevoelige huid

Magnesium Aloë Vera Gel is een krachtige combinatie van Magnesium met Aloë Vera. Deze twee topingrediënten samen geven een brede geneeskrachtige en helende werking. De combinatie van magnesium met Aloë Vera zorgt voor een kalmerende en intensief hydraterende werking samen met de ontspannende werking van magnesium. Verzorging & ontspanning in één.

WAT DOET MAGNESIUM ALOË VERA GEL?

Het zorgt direct voor ontspannen spieren, hydratatie en het kalmeert de huid. Maar het doet nog veel meer! Aloë Vera werkt antibacterieel, pijnstillend en gaat huid-veroudering tegen. Het doodt schimmels en virussen en bevat vitamine A, C en E.
Deze krachtige combinatie van Permsal Magnesium Aloë Vera is bewezen effectief tegen huidproblemen zoals: jeuk, acne, eczeem, huidirritatie, psoriasis én bij insectenbeten en kleine brandwonden. Het helpt zonbeschadiging op de huid te genezen en werkt ontstekingsremmend.
De gel kan als body- en gezichtsgel gebruikt worden. Het wordt volledig opgenomen en plakt niet. Magnesium Aloë Vera gel is geschikt voor een gezichtspakking, body pakking, massage en plaatselijk behandeling van eczeem.

o Permsal Sensitive Aloë Vera 150ml € 19,65
o Permsal Sensitive Aloë Vera 500ml € 39,50

Ga naar de winkel


Gebruiksaanwijzing
Breng de gel aan op de huid en laat intrekken. Geschikt voor dagelijks gebruik op lichaam en gezicht.


Ingrediënten
50% Aloe Barbadensis Leaf Extract, 15% Magnesium Chloride, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Aqua, Sodium Hydroxide

Maak uw afspraak direct online »

of bel ons direct op +32 (0) 3 808 1893
Copyright 2023 - Float & Halo ZENTRUM Kempen - All Rights Reserved